Главная Обратная связь

Дисциплины:






Царю Небесный: Трисвятое. Пресвятая Троице: Отче наш.

О путешествующих

Тропарь, глас 2
Путь и истина сый, Христе, спутника Ангела Твоего рабом Твоим ныне, якоже Товии иногда, посли сохраняюща, и невредимых, к славе Твоей, от всякаго зла во всяком благополучии соблюдающа, молитвами Богородицы, Едине Человеколюбче.

Кондак, глас 2
Луце и Клеопе во Еммаус спутешествовавый, Спасе, сшествуй и ныне рабом Твоим, путешествовати хотящим, от всякаго избавляя их злаго обстояния: вся бо Ты, яко Человеколюбец, можеши хотяй.

Господи Иисусе Христе Боже наш, истинный и живый путю, состранствовати мнимому Твоему отцу Иосифу и Пречистей Ти Деве Матери во Египет изволивый, и Луце и Клеопе во Еммаус спутешествовавый! И ныне смиренно молим Тя, Владыко Пресвятый, и рабом Твоим (имена) Твоею благодатию спутешествуй. И якоже рабу Твоему Товии, Ангела хранителя и наставника посли, сохраняюща и избавляюща нас от всякаго злаго обстояния видимых и невидимых врагов, и ко исполнению заповедей Твоих наставляюща, мирно же и благополучно и здраво препровождающа, и паки цело и безмятежно возвращающа; и даждь нам все благое свое намерение ко благоугождению Твоему благополучно в славу Твою исполнити. Твое бо есть, еже миловати и спасати нас, и Тебе славу возсылаем со Безначальным Твоим Отцем и со Пресвятым и Благим и Животворящим Твоим Духом, ныне и присно и во веки веков.

Об умножении любви

Тропарь, глас 4
Союзом любве апостолы Твоя связавый, Христе, и нас Твоих верных рабов к Себе тем крепко связав, творити заповеди Твоя и друг друга любити нелицемерно сотвори, молитвами Богородицы, едине Человеколюбче.

Кондак, глас 5
Пламенем любве распали к Тебе сердца наша, Христе Боже, да тою разжизаеми, сердцем, мыслию же и душею, и всею крепостию нашею возлюбим Тя, и ближнего своего яко себе, и повеления Твоя храняше славим Тя, всех благ Дателя.

Господи Иисусе Христе Боже наш, давый ученикам Твоим заповедь новую любити друг друга, приими молитву сию во оставление грехов всех нас, правоверных рабов Твоих (имена), и иссякшую в нас к Тебе и к братиям любовь Духом Твоим Святым обнови и крепко сию водрузи в сердца наши, да тою заповеди Твои исполняюще, не своей пользы на земле искати, но о Твоей славе и о созидании и спасении ближних ревновати будем, да тако в любви и мире со всеми в веке сем поживше, сподобимся, вкупе с угодившими Тебе, в горних обителях славити Тя и Безначального Твоего Отца и Святаго Духа в бесконечные веки веков.

 

1. Свящ. Константин Аристов

2. Татьяна Солодова

3. Михаил Солодов

4. Валентина Зайцева

5. Елена Зайцева

6. Ксения Сапожникова

7. Марина Димитренко

8. Александр Димитренко



9. Денис Фролов

10. Марина Рязанцева

11. Анна Евдокимова

12. Вадим

13. Лия Хачикьян

14. Екатерина Алябьева

15. Олег Олейник

16. Елена Олейник

17. Марина Зуева

18. Андрей Гарманов

19. Ангелина Колисниченко

20. Ольга Павлова

21. Ксения Аббакумова

22. Ирина Пантелеева

23. Мария (Майя) Касьянова

24. Анастасия Романова

25. Инна Мещерякова

26. Екатерина Захарченко (Из Москвы В Смоленск)

27. Владимир Ермаков

28. Кристина Путилина ???

29. Ольга Дюмина

30. Ксения (Оксана) Старкова

31. Вячеслав (Станислав) Стрекалов

32. Ольга Бугорская

33. Дарья, подруга Ольги

34. Ирина Носова, подруга Лены Зайцевой

35. Юрий Петров

36. Наталья Стрелкова

37. Сергий Нестеров

38. Александр Дюмин

39. Татьяна Семенихина

40. Людмила Котова

41. Александра Кудиненко

42. Домна (Диана) Фролова

43. Дарья Бобровская

44.

 





sdamzavas.net - 2017 год. Все права принадлежат их авторам! В случае нарушение авторского права, обращайтесь по форме обратной связи...